Kerkdienst met de Evangelische Kantorei Aachen-Süd-West

Op 30 september 2018 verleende het Kerkkoor Driebergen samen met de  Evangelische Kantorei Aachen-Süd-West medewerking aan de kerkdienst in de Grote Kerk in Driebergen.

Klik hier voor meer informatie over het bezoek van dit koor aan Nederland.

Orgelplusconcert in Broedergemeente, Zeist

Op zaterdag 14 juli 2018 leverde het Kerkkoor Driebergen een belangrijke bijdrage aan het Orgelplusconcert van stadsorganist Willem Harold Boog in de kerk van de Evangelische Broedergeente in Zeist. Koordirigent Wouter Harbers verleende als pianist medewerking aan dit concert.

Lees hier meer over dit bijzondere concert.

De Marcus Passie

Op Palmzondag 25 maart 2018 was er de Marcus Passie in de Grote Kerk te Driebergen.

Lees hier meer over deze bijzondere uitvoering.

Een Jubilerend Kerkkoor

Op zaterdagavond 28 oktober 2017 was het jubileumconcert ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het Kerkkoor Driebergen.

Op deze gedenkwaardige avond hebben wij het Oratorium ‘Jozef’ van Marco den Toom gezongen.

Wát was het een feest om dit te samen met geweldige musici uit te voeren, onder leiding van Wouter Harbers. Uit het daverende applaus na het zingen van het laatste lied bleek de waardering voor dit bijzondere jubileumconcert.

Ds. Hans Baart nam aan het einde van de avond namens de kerkraad het woord en werden wij verrast met een cadeaubon van €250,00 voor het aanschaffen van muziek.

Na afloop hebben we na kunnen praten onder het genot van een drankje en een hapje, welke zeer feestelijk werden gepresenteerd, met als prikker een muzieksleutel.

Er waren veel lovende woorden voor koor, musici en dirigent. Dit deed ons allen stralen. We kunnen terugzien op een fantastisch jubileumjaar waar dit concert een onderdeel van was.

Ter gelegenheid van het ons jubileum is de geschiedenis van het kerkkoor door Hans Sleeuwenhoek geschreven en samengesteld.

De prijs van dit fraaie jubileumboek is € 11,00.

Heeft u belangstelling voor deze gebundelde geschiedenis in kleur, dan kunt u Diny Kooij  een email sturen of u kunt haar bellen op nummer 0343 514061

Wij zorgen er dan voor dat het bij u thuis wordt bezorgd.