Een Jubilerend Kerkkoor

Op zaterdagavond 28 oktober 2017 was het jubileumconcert ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van het Kerkkoor Driebergen.

Op deze gedenkwaardige avond hebben wij het Oratorium ‘Jozef’ van Marco den Toom gezongen.

Wát was het een feest om dit te samen met geweldige musici uit te voeren, onder leiding van Wouter Harbers. Uit het daverende applaus na het zingen van het laatste lied bleek de waardering voor dit bijzondere jubileumconcert.

Ds. Hans Baart nam aan het einde van de avond namens de kerkraad het woord en werden wij verrast met een cadeaubon van €250,00 voor het aanschaffen van muziek.

Na afloop hebben we na kunnen praten onder het genot van een drankje en een hapje, welke zeer feestelijk werden gepresenteerd, met als prikker een muzieksleutel.

Er waren veel lovende woorden voor koor, musici en dirigent. Dit deed ons allen stralen. We kunnen terugzien op een fantastisch jubileumjaar waar dit concert een onderdeel van was.

Ter gelegenheid van het ons jubileum is de geschiedenis van het kerkkoor door Hans Sleeuwenhoek geschreven en samengesteld.

De prijs van dit fraaie jubileumboek is € 11,00.

Heeft u belangstelling voor deze gebundelde geschiedenis in kleur, dan kunt u Diny Kooij  een email sturen of u kunt haar bellen op nummer 0343 514061

Wij zorgen er dan voor dat het bij u thuis wordt bezorgd.